Wanneer?

De eerstkomende cursus staat nog niet vast; de pandemie maakt dat voorlopig onmogelijk. Als het weer kan en mag, dan is het telkens op dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur.
Locatie: Op Eigen Wieken, Valkenpad 5, Leiden
--> Info en aanmelden.

Een groepje van minimaal 4 personen kan ook zelf een voorstel doen voor datum, tijd en plaats. Dat kan ook bij iemand thuis zijn.

Kosten en info

Een cursus kost € 45, voor drie sessies van elk 2 uur. Dat is inclusief een zeer informatief cursusboek, waarin je alles rustig nog eens kunt nakijken.

Meer informatie en opgeven kan per email.

Voor wie?

We hebben cursussen voor beginners, voor gevorderden en voor senioren. Ze worden gegeven in Leiden en omgeving.
Vereist is de beschikking over een eigen Apple iPad.

ipad stamp

iCloud pcHaal je alles uit je iPad? En ook: stop je er alles in wat je wel wilt toevertrouwen aan dit apparaat? Automatisch backuppen van bestanden vanaf je iPad gaat heel makkelijk met een Mac – maar ook met een Windows pc! Verder zijn er enorm veel mogelijkheden om je productiviteit te verhogen en je creativiteit uit te leven.

Laat een iPad voor je werken - en denken

Afspraken, agenda’s, documenten, concept-teksten, een actueel cv, losse ideeën, privé foto’s – alles kan een plekje krijgen op je iPad. Onbevoegde ogen kunnen er niet bij als je dat niet wilt. Een prettig idee is ook dat alles wat je bewaart op je iPad nooit kwijt kan raken, ook niet als het apparaat pardoes kapot zou vallen. Want van alles kun je een backup hebben op je Mac of pc, én op iCloud, zodat je overal ter wereld er altijd bij kunt.

Instellingen

instellingen

Leer de iPad helemaal naar je hand te zetten. Schakel overbodige opties uit, en benut de bruikbare instellingen optimaal. Zo wordt je iPad een ‘meedenker’, die je aan afspraken herinnert, die voorstellen doet waar je wat aan hebt, en die zoekt waar jij wilt vinden. Leer de kracht van ‘Siri’ kennen.

Creativiteit

creativiteitLeef je creativiteit uit. Op een iPad kun je alle soorten tekst en beeld creëren, maar ook nieuwe ideeën kunnen ontspruiten uit een slim gebruik van de vele mogelijkheden.

Tijdens een workshop kunnen we ook dieper ingaan op slechts enkele apps of opties. Voor dit soort sessies is wel een iPad Air of hoger vereist.
 

Deze website gebruikt uitsluitend functionele cookies; wij volgen of spammen u niet.